BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
this is real of me okey !

Search This Blog

Wednesday, 21 September 2011

new style....

wahh ! ramai tak percaya aku dah tuka imej .. wahh tak pecaya jgak kee ? 
ishh tak apa tak nak caya aku tak kesah mane ponn . humm ! 
tapi ramai lah jgak suka aku tuka imej yang macam hantu , sebelum niee .
ngee ! nak tengok aku punya imej ? 
nak tengok ?? japp ekk ! 







Tarra!!! tak lawa !
hee aku tak lawa kan ?? ryte ??
hee! aku tak ada cerita laa .. 
okkee lahh 
boboiiii....










Friday, 26 August 2011

selamat hari raya ...

assalamuaikummm......
korang semua apa kabar ekk ?
dahh lama aku takk mengupdate blog ney .. 
ish-2 pemalas betul lah aku ney ... 
humm , btw aku nak ucapkan 
SELAMAT HARI RAYA 
MAAF ZAHIR DAN BATIN 
aku nak mintak maaf kalau aku ada tersilap cakap kehh , ape kehh .. 
and aku nak cakap juga mintak maap sangat kat Aida . 
aku tahu kau takk sombong tapi kau takk ada NIKMAT , jeyhh nakk nak tegur kiterurg ken .. 
hurmm aku tahu lahh kan KITERURG neyy sape .. 
 
 
 
 
 
 
humm , btw aku nakk ucapkan kat semua membe terbaik aku 
selamat hari raya jyehh .. 
aku nak mintak maap kalo aku ada TERkasar bahasa ngan korang 
semua ! kenkadang mulut ,sapa yang tahu . pakat main lepas jyeeh ..
isshh .. tapi nakk kene wish jgak kat eykin . 
eykin jaga diri elok-2 tau , kalo takk sihat lagi jangan lah kao nak pakse diri tuhh okeeyy ..
ishh rindu kat kau , rindu nak menggedik ngan kau .. 
humm btw , SELAMAT HARI RAYA 
MAAF ZAHIR DAN BATIN *hee~ saja nak ulang lagi . coz tak saba lahh 
raya dah dekat dah . 
 
 
 aww ! lupa nakk kasi tahu neyy .
kalau nakk main mercun jangan lah sampai terluke jyeah nanti kene raya dalam hospital pulak 
kan dah susah . 
salam menyambut hari raya al-mubarak ... 
 
 
 
-gua mau kasi kiss sama itu budak -
muah to my bestiee  
sayang kau eyka .. 
jaga diri bebaik tau .. 
   

Sunday, 31 July 2011

out semalam .

Saturday, 16 July 2011

16-07-2011

wahh! sangad saya bangge tao, sbb kawan saya pegy kuar takk ajak saya ponn .
humm takkpehh lahh awk....saya ken tunggul kene tunggu awak .
awak , saya bukan kuli awak ponn .nakk kene tunggu awak .
jangan lah awak pkir saya suke kalo awak buad cam neyh ngan saye .
awak buken nye princess taoo.....

Wednesday, 29 June 2011

new post ! happy bufday :) kem jati diri ..

happy bufday tohh me...
happy bufday tohh me ..
happy bufday to echa ...
happy bufday to me ...
28-06-2011 .. ituhh hary keramat akoe ..
hehe ,, nakk taokk kenape ?
harytuhh bufday akoe .. hehe

suke jehh akoe .. dpat hadiah ..
membe akoe kasy ,,
dea kasy akoe rumah ?!
heee ... bkan rumah betowl taoo ..
and then ?! mama kasy akoe teddy bear ..
wlaupunn kecik , tapyy akoe hargai apehh yank org kasy ..








neyh plak cyte pcl kudd kem jati diri ..
arrggghh ... sampai sanea jea akoe tngok ..
manea semue org ?
rupe-2nye derang semue ad kudd tepy dewann .. then ..
akoe pegy tepy dewan , derang semue tngok akoe !
sumpa time derang tengok akoe tuhh akoe naek takot ..
(naek meremang bulu roma akoe )
then syafiqah hamdan tanye akoe ..
s : heyy aisyah ! manea suhana , niya n maisarah ?
akoe : aaiik ?! derang takk ken takk dtg lagy ?
           tady derang ckp dahh nakk sampai ..
           (time tuhh akoe dahh buad muke n bercekak pinggang dahh )
and blah3 ..
malam tuhh pulak ..

ad buad burung hantu ..
pehh pkir kenn seram lahh sangad ..
takk seram manea ponn ..
coz dengar tapak kaki kiteorg punye fesie ,,
lpas 1 jam berlalu .. fesie amek kiteorg kudd manea fesie2 tnggalkenn ..
pastu sorang abg fesie ckp akoe hilang . nabilah dahh takut dahh . then AMANAH yank abg fesie kasy tuhh .kene amekk ,, thenn dea plak gerit ..
MANA BISKUT ......
WEYHH BISKUT HILANGG !!!!!!!!!!!!

sampai besok pagy dea duk tercarik-2 manea biskut tuhh ..
seap tanye kudd buda-buda laky age uhh .. mcm lahh buda laky taok ..
then masuk dewan ad acara ..
fesie suoh semue ketue kumpulan dtg depan . then nabilah ternmpak AMANAH tuhh ..
dea kasy taok kudd kiterorg semue .
salah sorang dary kiterorg ckb mintak balek .
dea pon pegy mintak , 10 minit kiterorg mintak kene dende ...
fuhh gua citak sama lu mmg penad lahh kenn . kene berdiri sebelah kaki jehh beb ..!
rase nakk menangis jehh kudd situ .. tapy sabo jehh ..
then petang tuhh best coz dpat maen aer ...
kiteorg maen water paint gun . fuhh best gyle arr ..cozz?!
DAPAD MAEN AER .heeee ..
malam tuhh pulak kene buad malam kebudayaan .. kene lahh berlakon siked ..kiterorg kene berlakon cite
laksamana bujang lapokk /..
haha ~ kelakar beb .. kene berlakon .. pastu kene gelak pulak tuhh ..
then besok tuhh balek cam tuhh jehh ..





dahh habes dahh panjang takk ?

Sunday, 19 June 2011

happy bufdayy !

happy bufday alina natasha . aww u dahh tue enn ? wekss hahaha .
oiyyyt , hmm adiah ? takda lhh , wish bole kann . jgn mara ! hee :))))))))))) . ty tak comell . 
hohohohohh . kite nyanyi siket . 
HAPYY BUFDAY TO YOU . 
HAPPY BUFDAY TO YOU . 
HAPPY BUFDAY TO ALINA NATASHA ! 
hee . smoge panjang umoo awak . !

Saturday, 18 June 2011

wahh suda lame ohh takk meng-update bende alah neyh ..
hehe ..  tapea kenn-2 saya nakk cyte neyh .. 
sweet takk coup neyh ??
sweet takk ?
nakk tngokk ?
ala takk pyah arr ! 
nakk jugak ! 
okengg arr .. 
saya kasi tngok , tapi tak bule lame-2 taok ..
hehe..(gedik jea lebihh)
chumil tak ?
bagy awa takk sweet kott .. 
tape , bagy saya ad maksud yank tersendiri ohh .. 
sebenarnye ...... 
saya rindu kudd seseorang lahh .. 
name dea ?
name dea ?! nakk kasy taok kehh tanak ?
saya kasy clue jehh arr !

*a.....................
hheh .. tuhh jehh .. pkir sendry lahh ,ekk ! 
dahh ar takk de idea nakk tuelis lah .. k ar..
kbyoii .......
 

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

that my followers yank ngek@ngok ! hee jangan mara.......